Start opvang

  >    >  Start opvang

De start van de opvang is een belangrijke eerste stap voor ouders en het kind.
Tijdens de rondleiding krijgt u een informatiepakketje mee incl. aanmeldformulier.

Wilt u uw kindje bij ons aanmelden dan kunt u het formulier naar ons retour sturen via de post of mail. U ontvangt van ons een voorstel kinderopvang, deze gegevens kunt u ook gebruiken bij de aanvraag van de kinderopvangtoeslag. Zodra wij een getekend exemplaar en het inschrijfgeld hebben ontvangen is de plaats definitief voor uw kindje gereserveerd.

Soms zijn de dagen die u aanvraagt niet mogelijk, we proberen dan altijd te kijken of er een tijdelijke oplossing is.  Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u.

Wanneer uw kindje is geboren ontvangen we graag een geboortekaartje, zodat we de naam en geboortedatum weten.

Een week of 6 voor de start van de opvang nemen we altijd even contact op om een plaatsingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek tekenen we het contract en ontvangt u een aanvullend formulier met gegevens van u en uw kind.  Ook plannen we een wenmoment.

Wanneer een kindje start dat onder  1 jaar is zal dit 1 middag of ochtend zijn. Is uw kind boven 1 jaar plannen we 2 wenmomenten. Hoe de verdeling hiervan is hangt af van welke dagdelen uw kind op de opvang zal komen.

Zodra de opvang werkelijk start ontvangt u bij de eerste factuur de gegevens voor de foto login van onze website. Op de foto login plaatsen we wekelijks vele foto’s van de belevenissen van uw kind.