Klanttevredenheid

  >    >  Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Kinderopvang Kukelekú werkt volgens de VAK-formule. De VAK-formule is gericht op het bieden van verantwoorde en professionele kinderopvang op de boerderij in een natuurlijke omgeving. Uw kind is op onze kinderopvang op de boerderij in goede handen. Toch kan het gebeuren dat u ergens ontevreden over bent of een klacht hebt.

Wij, kinderopvang Kukelekú, vragen u, wanneer u ontevreden bent, ons dit direct persoonlijk te laten weten. U kunt dit doen door één van onze pedagogisch medewerkers aan te spreken en aan te geven waarover u ontevreden bent. Of u kunt Frieda Esveld benaderen.

Wij kunnen en zullen dan samen met u proberen om uw ontevredenheid op te lossen.

Mocht het gebeuren dat wij uw ontevredenheid niet naar behoren oplossen dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen. Hiervoor hebben wij een klachtenprocedure vastgesteld. Deze procedure is goedgekeurd door de Oudercommissie. Deze procedure is speciaal voor de ouder(s) / verzorger(s) van kinderen die bij ons op de kinderopvang zitten. We proberen dan samen met u tot een oplossing te komen.

1x per drie jaar houden we onder onze ouders een klanttevredenheidsonderzoek. Op die manier proberen we continu onze kwaliteit te waarborgen.

Uitslag Klanttevredenheidsonderzoek 2020. Het gemiddelde rapportcijfer welke ouders onze kinderopvang geven is een 8,69 !

We zijn erg blij met het resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek welke in oktober heeft plaats gevonden.  56% van de ouders heeft meegewerkt aan dit onderzoek waardoor we een goed beeld gekregen hebben van onze kinderopvang en welke dingen we kunnen verbeteren.

Mooi om te zien dat ouders veel voordelen op noemen om te kiezen voor  agrarische kinderopvang:

“Contact met dieren. Veel naar buiten gaan. Dichtbij de natuur dmv moestuin, fruitbomen, maïsveld.   Lekker de ruimte hebben en genieten van de natuur. “
“Actief buiten zijn. Veel ruimte om het gebouw. In aanraking komen met dieren.”
“De ruimte, buiten, beestjes en natuur. Ook het kind volgend werken of zonder klok werken vinden wij heel goed.”