Nieuws

 

* 10 juli Geitjes geboren op Kukelekú

*27 juni Met succes heeft Frieda de opleiding tot Pedagogisch beleidsmedewerker en coach afgerond. Binnen Kinderopvang Kukelekú zal Frieda deze functie gaan vervullen om de pedagogische kwaliteit binnen het team hoog te houden.

* Na de opening van de Hennetjes is er hard gewerkt aan een uitdagende en groene buitenspeelruimte voor deze groep. Inmiddels is de tuin in gebruik genomen en genieten de kinderen van de buitenruimte.

* 20 mei Opa en Oma week. Een week met prachtig weer en leuke ontmoetingen.

 

* Van Plus Dee Putten ontvingen wij een mooie rijdende olifant en handpoppen. Bedankt!

* 22 maart Inspectierapport GGD 

 

* 10 november Communicatietraining team Kukelekú

* 29 juni Modderdag 2018 een succes

modderdag (197)

 

* 15 juni. Er zijn 2 Toggenburger geitjes geboren!

haantjes (30)

 

* 17 mei. Scheren van de alpaca’s. Onder het toeziend oog van de kinderen zijn onze alpaca,s geschoren. Klaar voor de zomer

haantjes (39)              kippetjes (60)

 

* Maandagavond 14 mei hield Kinderopvang Kukeleku haar ouderavond. Dit keer waren we te gast bij Speel- en Beleefboerderij “De Roosendaal”. Maar liefst meer dan 60 ouders kwamen op deze geslaagde avond af.

ov

De afgelopen maanden hebben de leidsters verschillende momenten gefilmd. Op de ouderavond hebben we de complete film; een dagje Kukeleku getoond. De reacties waren erg leuk.

 

 

* 27 juli We hebben het 5 jarig bestaan van Kukeleku gevierd met een ballonvaart voor het team. Het volgende filmpje geeft een mooie sfeerimpressie