Team

 Pedagogisch medewerkers

 

Mijn naam is Arianne van Panhuis!
Omdat ik zelf van de boerderij kom, lijkt het me erg leuk om met alle

kindjes van Kukelekú te gaan ontdekken, wat er buiten allemaal gebeurd.
Ook ben ik gek op dieren, dus we gaan er een leuke tijd van maken met
veel buiten spelen!
Groetjes Arianne

 

Hallo, ik ben Christa Lubbertsen.
Ik vind het bijzonder om mee te maken hoe kinderen opgroeien.
Ze beginnen te kruipen, lopen, praten en zoveel meer!
Dat ik ze dingen mag leren, ze mag stimuleren en
verzorgen is iets wat ik graag doe. Wanneer ze trots zijn
op hun voortgang zie je ze stralen en dat geeft mij
ook weer een glimlach op mijn gezicht.

Groetjes Christa

Hoi Hoi,

Mijn naam is Danielle Doppenberg.

Werken met kinderen is een passie voor mij. Elk kind is uniek  en geen 1 dag is hetzelfde bij de dagopvang. Iedere dag beleef je weer iets nieuws. Een combinatie van de natuur, de dieren, de kinderen en gezellige collega’s maakt mijn dag goed. En zorgen er voor dat ik met plezier naar het werk ga.

Dagen vol leerzame, gezellige en vooral plezierige momenten!

Mijn naam is Corrie Jansen, het heeft mij altijd al aangetrokken om te gaan werken bij een agrarisch kinderdagverblijf. Er is niets leukers als samen met de kinderen activiteiten uitvoeren tussen het ‘’boeren leven’’. Ik weet het zelf als geen ander, omdat ik zelf ben geboren en getogen op het platteland. Er is altijd sfeer, er is altijd wat te beleven en als kind zijnde heb je alle ruimte om je op je eigen manier te ontwikkelen.

 

Mijn naam is Henriëtte,

Ik werk al vele jaren met plezier in de kinderopvang. Het is voor mij een nieuwe uitdaging om op een agrarisch kinderdagverblijf te werken. Ik heb gemerkt dat het erg bijzonder is voor de kinderen om veel buiten te zijn en de natuur en de dieren te ontdekken. Ik kijk uit naar een leuke tijd op Kukelekú.

Hallo!

Mijn naam is Henriët van de Kamp. Sinds juni 2013 heb ik mijn diploma gehaald voor Onderwijsassistent niveau 4. Daarna ben ik gaan werken met kinderen, wat elke dag weer anders en heel gezellig is! Ik heb ontzettend veel zin om bij Kukelekú te beginnen, een hele nieuwe & frisse start!

Hoi, mijn naam is Sharon Kok.

Ik vind het werken met kinderen heel erg  leuk en de natuur en de dieren hier geven hun veel plezier. Ook ik zelf vind het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan en allerlei dingen van de natuur en de dieren te ontdekken! Ik heb er ontzettend veel zin in om hier te werken!!

Bernadet Zwart

Hallo!
Mijn naam is Bernadet Schuit! Ik vind het heel erg leuk om voor kinderen te zorgen, om te zien hoe ze groeien in hun ontwikkeling en hen daarin ook te stimuleren. Van huis uit ben ik al gewend om veel buiten te zijn en met dieren om te gaan en ik zie er naar uit om dit ook met de kinderen te gaan doen! Samen alles beleven en lekker buiten zijn!  Ik heb heel veel zin om aan het werk te gaan bij Kukeleku en met de kinderen veel plezier te gaan beleven!

Sharon van de Ridder

Hallo papa’s, mama’s en kinderen, Mijn naam is Sharon van de Ridder en ik mag met veel plezier werken bij Agrarische Kinderopvang Kukelekú. Na het behalen van mijn SPW 3 diploma in 2008 ben ik begonnen met werken in de kinderopvang. In deze jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen en geleerd hoe belangrijk het is dat ieder kind op zijn eigen tempo ontwikkeld. Agrarische Kinderopvang Kukelekú is voor mij een nieuwe uitdaging en het lijkt mij heel leuk om deze uitdaging met u en uw kind(eren) aan te gaan.

Elcke Roskam

Geboren en getogen op het platteland van Brabant, inmiddels woonachtig in Hulshorst vlakbij het bos en de zandverstuiving waar ik graag ga wandelen met de hond.

Werken in de kinderopvang op een boerderij heeft mij altijd al aangesproken, de natuur, de dieren en de ruimte die er is op de boerderij. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met de kinderen van Kukelekú alles op de boerderij te gaan ontdekken.

Sharon Bruin

Mijn naam is Sharon Bruin en woon in Putten. Bij Kukeleku ga ik een nieuwe uitdaging aan. Samen met de kinderen fijn genieten van het buiten zijn en van de dieren. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.

sam_2379

Yvette Petit

Sinds 2010 werk ik met veel plezier in de Kinderopvang. Ik vind het bijzonder om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. Vooral het enthousiasme van de kinderen maakt elke dag weer een feestje. Ik weet zeker dat het buitenleven en de diertjes de kinderen alleen maar meer laten stralen. Samen de natuur ontdekken en buiten spelen!

Ilse Brandhof

Vanaf begin februari 2017 ben ik met veel plezier als oproepkracht bij Kukeleku begonnen. Een van mijn passies is het werken met kinderen. Geen enkel kind is hetzelfde, dat maakt het werken heel afwisselend en uitdagend.

SAM_0092

Meri van Winkoop.

Ik heb erg veel zin om te komen werken op Kukelekú! Zelf woon ik ook op een boerderij. Ik weet dus hoe super leuk het is om lekker buiten te spelen, de dieren te verzorgen en te ontdekken wat er buiten allemaal gebeurt. Ik kijk er naar uit om dit te delen met de kindjes van Kukelekú

meri

Frieda Esveld

Vrijwilligster

Hanneke van der Kuijp

Ik ben Hanneke help als vrijwilligster ik houd van gezelligheid en met kinderen omgaan lekker buiten en met dieren omgaan nieuwe dingen ontdekken samen met de kinderen .