Nieuws

Volg onze tweets over de belevenissen op de boerderij via facebook en/of twitter


facebookTwitter

 

 

 

* September: Zwangerschapsnieuws! Christa, Danielle en Frieda zijn in verwachting. We wensen ze een fijne zwangerschap.

f12462

* Augustus oogstmaand. Het was weer zover. Het graan kon gedorst worden en de strobaaltjes konden gemaakt worden. Daarna konden we met behulp van papa’s en mama’s het stro binnen halen. Wat een feest!

stro-29

* Juli, Opa en Oma week. De opa’s en oma’s kwamen op bezoek. Ze mochten een ochtend mee kijken bij de kinderen op de groep. Wat was dat gezellig!

kippetjes-025

* 29 juni Modderdag, wat was dat een feest! Wethouder Koekkoek kwam het feest openen en daarna mochten we allemaal lekker vies worden.

* 20 mei GGD controle. Op 18 april is Agrarische Kinderopvang Kukelekú bezocht voor de jaarlijkse inspectie. Het rapport is ter inzage op de volgende link, of op de website van het landelijke register kinderopvang

* 27 april Koningsdag 2016, feest met Calimero

* 31 maart Team

Onze pedagogische medewerkers stellen zich graag voor. Onder het kopje team staan alle leidsters die bij Kukelekú werkzaam zijn.

* 18 maart Zonnepanelen

De afgelopen dagen zijn er extra zonnepanelen op het dak van het kinderdagverblijf en kippenstal geplaatst. Met deze extra zonnepanelen zijn we stroom neutraal geworden op het gehele bedrijf.